Ние сме вашият надежден партньор, предлагайки висококачествени услуги в областта на управлението на недвижими имоти, работейки в синхрон с международните стандарти за съответствие.

За нас

HYPO NOE First Facility, като дъщерно дружество на HYPO NOE, предлага комплексни услуги по фасилити мениджмънт решения за всички сфери на жизнения цикъл на даден проект. Гамата от услуги включва отделни специализирани услуги, както и класическо централизирано управление на сградите. Като 100% дъщерно дружество на ХИПО НОЕ ГРУП и по този начин на провинция Долна Австрия, ние сме стабилен и надежден партньор с богат опит във всички сфери на жизнения цикъл на един имот.

Опит ориентиран към качество и пълно съответствие

Австрийската компания HYPO NOE First Facility е сертифицирана по стандартите: ISO 9001: 2015 за системи за управление на качеството и ISO 14001: 2015 за системи за управление на околната среда. Освен това компанията е поставила високи фирмени стандарти за съответствие и антикорупция. Компаниите, собственост на HYPO NOE могат да бъдат разграничени на пазара с тяхното поведение, което съответства на правилата за изпълнение на договорните задължения в принципно отношение. Дружеството майка HYPO NOE First Facility GmbH е утвърдено не само заради солидния си опит, но и поради факта, че работи в съответствие с настоящите международни насоки.

Моля, свържете се с нас. Ние ще се радваме да ви съдействаме с нашия опит и знания в управлението на вашия проект

compliance@hyponoe-immobilien.at


HYPO NOE Immobilien:
www.hyponoe-immobilien.at

HYPO NOE Landesbank
www.hyponoe.at/en


Фърст Фасилити България ЕООД
Бул . „Никола Вапцаров“ № 55, ЕКСПО 2000,
Фаза IV 1417 София

Тел: +359 2 962 13 84
Мейл: office.sofia@firstfacility.net