Новини

Фърст Фасилити България ЕООД поема поддръжката и управлението на Синерджи Тауър

05/01/2022

Имаме удоволствието да съобщим, че след успешно приключила тръжна процедура, в края на 2021 г. Фърст Фасилити България ЕООД стартира поддръжката и управлението на Синерджи Тауър, намираща се в София Тех Парк.

Синерджи Тауър е многофункционална офис сграда с РЗП от приблизително 50 000 кв.м. Тя е зелена сграда от ново поколение, която отговаря на най-новите технологични и архитектурни тенденции и следва всички изисквания за LEED сертификация.

Фърст Фасилити менажира всички ритейл центрове на веригата Stop Shop в Словения!

01/01/2022

Фърст Фасилити Груп с огромна крачка напред в Словения!

Горди сме да съообщим, че считано от 01 Януари 2022 Фърст Фасилити Словения спечели търга за техническа поддръжка на всички ритейл центрове на веригата Stop Shop в Словения, собственост на Иммофинанс. Разширявайки портфолиото си с допълнителни 14 търговски центъра Фърст Фасилити ще отговаря за всички обекти на територията на страната.

Уверени сме, че благодарение на дългогодишния ни опит и качеството на предоставяните от нас услуги, характерни за компанията ни, ще отговорим успешно на очакванията и високите стандарти на нашите клиенти.

Пожелаваме успех и здраве на колегите ни, ангажирани с проекта.

Екипът на Фърст Фасилити

Фърст Фасилити с възлагане от Янфенг Сийтинг

01/11/2021

Китайската компания Янфенг Сийтинг, дъщерна компания на Янфенг - глобален лидер в аутомотив индустрията откри на 1-ви Април 2021 г. ново предприятие за производство на стоманени рамки за автомобилни седалки в гр. Крагуевац, Сърбия. Считано от 20-ти Октомври 2021 Фърст Фасилити е ангажирана от Янфенг Сийтинг за предоставяне на пълния обхват на фасилити мениджмънт услуги за новото предприятие в което работят над 400 служителя на площ от 29 400 кв.м.

Обхватът на предоставяните от Фърст Фасилити услуги в новата производствена мощност включва:
1) техническа поддръжка на индустриалната сграда
2) почистване на вътрешни и външни площи
3) поддръжка на зелени площи
4) снегопочистване и обезледяване

Пореден успешно завършен офисен проект от Фърст Фасилити България ЕООД

10/05/2021

Фърст Фасилити България ЕООД завърши успешно поредния си офисен проект. Новият офис на Takeway в гр. София, бул. „България“ №109 е проектиран от колегите от MBL, които изпълниха и проект мениджмънта на строително монтажните работи, извършени от екипа ни. Рeзултатът е изключително свежа, тематична и комфортна офис среда.

Фърст Фасилити България изпълнява СМР на територията на Garitage Park - София

27/11/2020

Фърст Фасилити България ЕООД успешно приключи строително монтажните работи по изграждането на атрактивен водопад на територията на престижния жилищен и бизнес комплекс - Garitage Park. Горди сме да бъдем съпричастни като надежден партньор в развитието на проекти от подобен мащаб.

Реконструкция на лоби в Бизнес Център EКСПО 2000 - фаза I

09/06/2020

Строителното звено на Фърст Фасилити България ЕООД успешно завърши строителните дейности по реконструкцията на лобито на Фаза I от Бизнес Център ЕКСПО 2000. Реконструкцията е възложена от ЕКСПО 2000 Риъл Естейт по проект на ВАИ Архитектс. Основните предизвикателства пред всички участници бяха свързани с осигуряването на алтернативни подходи към офисните площи и общите пространства в синхрон с комфорта на наемателите по време на строителните дейности.


Учредяване на Фърст Фасилити в Словения

01/05/2020

Считано от 1 май 2020 г. групата Фърст Фасилити има своят нов член - Фърст Фасилити Словения.

Централният офис на дружеството в словенската столица Любляна вече е ангажиран с управлението, техническия и инфраструктурния фасилити менидмжънт на търговските центрове Qlandia в Марибор и Птуй с РЗП съответно 17,300 кв.м. и 12,000 кв.м., собственост на Супернова.

С удоволствие разширяваме дейността си до взискателния словенски пазар в очакване на нови проекти.


Първа среща на групата компании Фърст Фасилити

23/02/2020

На 19 и 20 февруари 2020 г. в Белград, Сърбия се проведе първата среща на групата компании Фърст Фасилити.

Управители и Партньори, членове на изпълнителния борд на Фърст Фасилити и ръководствата на компаниите в Словакия, Унгария, България, Сърбия и Северна Македония взеха участие в срещата на която беше представена новата стратегия за бъдещото развитие на групата Фърст Фасилити.

В кратко интервю след срещата г-н Радивое Нийемчевич, Управител и Партньор, изрази своето удовлетворение, че екипът на Фърст Фасилити се състои от успешни и умни млади хора и обяви, че екипът на Фърст Фасилити Сърбия е избран да управлява групата компании.

Г-н Георг Шпигелфелд, Управител и Партньор също изрази своето удовлетворение, че Групата има фантастични служители, управлява престижни проекти и обслужва страхотни клиенти.

Г-н Шпигелфелд също така подчерта, че основната цел е да се обединят отделните компании от групата Фърст Фасилити в едно голямо семейство, обменяйки опит и ноу-хау като по този начин Фърст Фасилити се превърне във водеща група в Югоизточна Европа.

Видео от отразяване на събитието

Мол Марково Тепе

28/01/2020

Джи Пи Груп и Фърст Фасилити България ЕООД удължиха договора си за технически фасилити мениджмънт на Мол Марково Тепе в гр. Пловдив.
Търговският център има РЗП от 55 000 кв.м. и осигурява 600 паркоместа за посетители, разположени на 4 подземни нива.
Сред основните ключови наематели са Terranova, LC Waikiki, CCC, Кино Арена, Супермаркет Триумф, Ресторант Виктория, Детски център Capella Play и Фитнес Атлетик. На последния етаж на Мол Марково Тепе се намира и огромна тераса с панорамна гледка.