Новини

Реконструкция на лоби в Бизнес Център EКСПО 2000 - фаза I

09/06/2020

Строителното звено на Фърст Фасилити България ЕООД успешно завърши строителните дейности по реконструкцията на лобито на Фаза I от Бизнес Център ЕКСПО 2000. Реконструкцията е възложена от ЕКСПО 2000 Риъл Естейт по проект на ВАИ Архитектс. Основните предизвикателства пред всички участници бяха свързани с осигуряването на алтернативни подходи към офисните площи и общите пространства в синхрон с комфорта на наемателите по време на строителните дейности.


Учредяване на Фърст Фасилити в Словения

01/05/2020

Считано от 1 май 2020 г. групата Фърст Фасилити има своят нов член - Фърст Фасилити Словения.

Централният офис на дружеството в словенската столица Любляна вече е ангажиран с управлението, техническия и инфраструктурния фасилити менидмжънт на търговските центрове Qlandia в Марибор и Птуй с РЗП съответно 17,300 кв.м. и 12,000 кв.м., собственост на Супернова.

С удоволствие разширяваме дейността си до взискателния словенски пазар в очакване на нови проекти.


Първа среща на групата компании Фърст Фасилити

23/02/2020

На 19 и 20 февруари 2020 г. в Белград, Сърбия се проведе първата среща на групата компании Фърст Фасилити.

Управители и Партньори, членове на изпълнителния борд на Фърст Фасилити и ръководствата на компаниите в Словакия, Унгария, България, Сърбия и Северна Македония взеха участие в срещата на която беше представена новата стратегия за бъдещото развитие на групата Фърст Фасилити.

В кратко интервю след срещата г-н Радивое Нийемчевич, Управител и Партньор, изрази своето удовлетворение, че екипът на Фърст Фасилити се състои от успешни и умни млади хора и обяви, че екипът на Фърст Фасилити Сърбия е избран да управлява групата компании.

Г-н Георг Шпигелфелд, Управител и Партньор също изрази своето удовлетворение, че Групата има фантастични служители, управлява престижни проекти и обслужва страхотни клиенти.

Г-н Шпигелфелд също така подчерта, че основната цел е да се обединят отделните компании от групата Фърст Фасилити в едно голямо семейство, обменяйки опит и ноу-хау като по този начин Фърст Фасилити се превърне във водеща група в Югоизточна Европа.

Видео от отразяване на събитието

Мол Марково Тепе

28/01/2020

Джи Пи Груп и Фърст Фасилити България ЕООД удължиха договора си за технически фасилити мениджмънт на Мол Марково Тепе в гр. Пловдив.
Търговският център има РЗП от 55 000 кв.м. и осигурява 600 паркоместа за посетители, разположени на 4 подземни нива.
Сред основните ключови наематели са Terranova, LC Waikiki, CCC, Кино Арена, Супермаркет Триумф, Ресторант Виктория, Детски център Capella Play и Фитнес Атлетик. На последния етаж на Мол Марково Тепе се намира и огромна тераса с панорамна гледка.